Na Babolat Slovak Junior 2005 vyše stovka hráčov z 10 krajín

10.11.2005 Celý región

Prešov 10. novembra (TASR) - V Prešove sa od 11. do 13. novembra uskutoční bedmintonový turnaj Babolat Slovak Junior, ktorý je štvrtou časťou osemdielneho eu...
Prešov 10. novembra (TASR) - V Prešove sa od 11. do 13. novembra uskutoční bedmintonový turnaj Babolat Slovak Junior, ktorý je štvrtou časťou osemdielneho európskeho juniorského okruhu 2005/2006. Na turnaji by sa malo predstaviť približne 110 hráčov a hráčok z 10 krajín.

Slovenským reprezentantom budú tvrdou konkurenciou bedmintonisti z Turecka, Francúzska, Nemecka, Chorvátska, Slovinska, Rakúska, Česka, Poľska a Litvy. Reprezentačný kormidelník SR Daniel Orlovský nominoval po osem juniorov a osem junioriek. \"Najväčšie šance majú vo dvojhrách Vladimír Závada a Martin Kožár, vo štvorhre Marián Smrek so Závadom, v mixe sa budeme spoliehať na pár Závada, Zuzana Orlovská. Cieľom je minimálne zopakovať výsledky z predchádzajúcich turnajov, Zuzka Orlovská naposledy v Chorvátsku skončila v semifinále dvojhry. Na predchádzajúcom podujatí v Slovinsku sa do semifinále dostali vo štvorhre Marek Eliaš s Kožárom a v mixe Zuzka Orlovská rovnako s Kožárom, tam však pre ochorenie Martina museli vzdať, \" povedal tréner Orlovský.
 

Vyberte región